vrijdag 04 februari 2011 10:00

Een Slipcursus als Cadeau is leuk, spannend maar ook erg leerzaam!

U wilt iemand verrassen met een leuk cadeau voor iemand zijn verjaardag, relatiegeschenk, Valentijn, Moederdag, Vaderdag of Kerstcadeau en u wilt niet weer met fles drank of een luchtje als cadeautje aankomen? Dan heeft Slipcursus Cadeau een zeer spannend en leerzaam cadeau, namelijk een Slipcursus! Wij bieden verschillende slipcursussen aan, zo worden er slipcursussen gegeven op een natte kunststofbaan maar ook met de zeer speciale gepatenteerde Skidcar. 

Slipcursus op de natte kunststofbaan.

Informatie over de slipauto’s.

Bij de Slipcursus die op de natte kunststofbaan wordt gegeven, wordt er gereden met de Volkswagen Golf, één van de meest verkochte auto’s. Drie van de Volkswagen Golfjes hebben hulpmiddelen als, ABS (Anti Blokkeer Systeem) en ASR (Anti Slip Regeling), bij drie andere Volkswagen Golfjes staan deze hulpmiddelen uitgeschakeld. Zo kunt u het verschil merken tussen de twee verschillende Volkswagen Golfs bij de slipcursussen langer dan 2 uur (Dan is er namelijk de mogelijkheid om te wisselen van auto’s, onder de cursisten).

Informatie over de slipcursusbaan.

De natte slipbaan bevat een zeer gladde ondergrond, die constant wordt besprenkeld met water. De combinatie van een gladde ondergrond die wordt besprenkeld met water, maakt van deze baan een spekgladde baan. Als u met 20 km/h over de slipbaan rijdt, kunt u dit vergelijken met 60 km/h op vers sneeuw!

Informatie over de slipcursus oefeningen:

  • Achterwiel slip
  • Slalom
  • Uitwijkmanoeuvre
  • Noodstop
  • Remmen en Uitwijken
  • Ongevalssimulator
  • Stoel en Spiegel afstelling 

Slipcursus met een automaat.

Sinds 2011 bieden wij als eerste in Nederland een slipcursus aan met automaat als versnellingsbak. Wij krijgen steeds meer de vraag of we slipcursus aanbieden voor auto’s die een automaatbak hebben. Volgens onze cursisten hebben ze stad en land afgebeld maar niemand biedt deze cursus aan. Tot de dag van vandaag! Want deze cursus is vanaf nu te boeken bij Slipcursus Cadeau. Voor meer informatie kijkt u op de slipcursus met automaat pagina.

Laatst gewijzigd op: donderdag 17 maart 2011 12:13