vrijdag 04 februari 2011 14:30

Slipcursus cadeaus met de speciale gepatenteerde Skidcar

Informatie over de Skidcar’s.

De Skidcar is de ultieme slipauto die uitgerust is met een hydraulische pomp, deze is verbonden met de zijwielen die aan de auto zijn gemonteerd. De instructeur zit altijd naast u in de auto, om de afstandsbediening van de Skidcar te kunnen bedienen. Met deze afstandsbediening kan de instructeur de gladheid van de Skidcar instellen in 10 verschillende niveaus van vervuilt wegdek t/m spekglad ijs. Wanneer uw geen controle meer heeft over de Skidcar, dan kan de instructeur de auto weer volledig grip geven, waardoor de auto snel tot stilstand zal komen. Uiteraard krijgt u, nadat u een oefening gedaan hebt, een uitleg over wat u precies verkeerd heeft gedaan of juist goed.

         

Informatie over de Skidcarbaan.    

De Skidcarbaan is een gewone normale asfaltbaan net als de openbare weg. De Skidcarbaan is op een afgesloten terrein in Almere. Het mooie van de Skidcar is dat je geen speciale gladde ondergrond nodig hebt, maar een gewone asfaltweg. Hierdoor kan bijna overal een slipcursus gegeven worden. Daarom hebben wij in elk voorjaar een zeer speciale slipcursus op de schaatsbaan van FlevOnice. Hierdoor kunnen wij de grootste en langste slipbaan van de wereld creëren. Mocht u hierdoor geïnteresseerd raken, dan kunt u beter even kijken op de Slipcursus FlevOnice pagina voor de slipcursus arrangementen.

De Combinatie Slipcursus en Skidcarcursus.

Het is mogelijk om een combinatie slipcursus bij ons te volgen. Dit houdt in dat u de reguliere slipcursus volgt op de natte baan en een deel van de cursus met de Skidcar rijdt op de asfaltbaan. Meer informatie op de combi slipcursus en Skidcarcursus pagina.

Laatst gewijzigd op: donderdag 17 maart 2011 16:30